Kompleksowa obsługa:

            - transport

            - zakwaterowanie

            - obsługa gastronomiczna

            - obsługa muzyczna

            - catering

Proponujemy:

            - biesiady

            - kulig z pochodniami

            - ognisko z pieczeniem kiełbasek okraszone grzanym winem

            - napad zbójnicki ( zabawy, konkursy)

            - „góralski show” ( gawęda, przyśpiewki, nauka tańca góralskiego)

            - zabawę przy akompaniamencie zespołu muzycznego

            - występ tradycyjnej kapeli góralskiej

            - „opłatek wigilijny”

            - szkolenia, konferencje


Uzupełnieniem ofert mogą być pamiątki regionalne, dukaty zbójnickie, certyfikaty okolicznościowe.

 

 


                                                               Biesiada Menu

 

 1. Kwaśnica

    "Stół chłopski" w formie stołu szwedzkiego wyroby wędliniarskie w "pętach". ( kiełbasa wiejska, szynka z kością pieczona, salceson, pasztety wiejskie, kaszanka, smalec, sery owcze-bundz i oscypki duże, małe, kiszone ogórki, kołacz, pieczywo)

barszcz z pierogiem ( w późnych godzinach)

 

2. Zakąski zimne: śledź w oleju, zestaw wędlin, deski serów ( lub mozarella z pomidorem)

Serwowane na indywidualnych talerzach np.

- karkówka z grila, ziemniaki rumiane, zestaw surówek lub schab z grzybami, ziemniaki, zestaw.

- Zakąski ciepłe na wspólnych półmiskach do pokosztowania( oscypek z żurawiną, pieczarki panierowane, kołacz) + barszcz czerwony czysty.


 

3. Serwowany indywidualnie oscypek z żurawiną

Micha wieprzowiny z grulami na półmiskach na 2-3 osoby( karkówka, żeberko w kapuście, schab z grila, ziemniaki, dodatki)

Zakąska szefa kuchni ( na 4 osoby) : salceson wiejski, kiełbasa wiejska, kołacz, mozarella z pomidorem, sery owcze)

 


4. Oscypek z żurawiną lub z boczkiem

Półmisek na wiejską nutę dla 2-3 osób ( kiełbasa z grila, kaszanka, boczek, kapusta zasmażana)

Bogracz z pieczywem w późnych godzinach ( zupa gulaszowa)


 

Do wszystkich zestawów poczęstunek: chleb ze smalcem.

Do uzgodnienia napoje zimne i gorące:

Kawa  7 zł brutto

Herbata 5 zł brutto

Herbatka "po zbójnicku"  15 zł brutto

Grzaniec 10 zł brutto

Miód pitny 11 zł brutto

Duży wybór win butelkowych.

Napoje zimne do wyboru: woda mineralna, napoje gazowane, soki. 4,00 złvbrutto

 

Karaoke „po góralsku”   kilka godzin zabawy  

Zespół muzyczny  

Występ zespołu młodzieżowego regionalnego (lub napad zbójnicki) 

Kapela góralska 

Profesjonalny napad zbójnicki w terenie

(pirotechnicy, kaskaderzy) 

Kulig z pochodniami, kiełbaskami. grzanym winem ok.45 zł od osoby netto