Oferta
Menu
O karczmie
Opinie
Kontakt
  • Szef kuchni poleca
  • Cosik na zomb
  • Zupy
  • Kociołki
  • Pierogi
  • Inne specjoly
  • Dla dzieci
  • Zbojnickie miesiwa
  • Dodatki
  • Desery


KOCIOŁEK PARZYBRODY

KWAŚNICA NA ŻEBERKU Z GRULAMI


CABBAGE STEW WITH POTATOS AND PORK RIB

KOCIOŁEK GAŹDZINY

Z CIECIORKOM I CUKINIOM DLO TYCH CO MIOSA MIE JEDZOM


VEGETABLE STEW WITH CHICKPEAS AND ZUCCHINI

KOCIOŁEK MURGRABIEGO

WIEPRZOWINA WARZYWA I GRULE. UWAGA BO ŁOSTRY !


SPICY STEW WITH PORK AND VEGETABLES

KOCIOŁEK HAJDUKA

WOŁOWINA I BARZ DUŻO RÓŻNOŚCI


BEEF STEW

KOCIOŁKEK PASTERSKI

JAGNIĘ SMAKOWICIE PRZYRZĄDZONE


LAMB STEW

Po zbójnicku gotujemy, po zbójnicku chleb piecemy.
Obycaje dobre znamy, jadło według nich podamy.

Są ziemnioki, jest kapusta, jest i pieczeń chuda, tłusta,
Są i zupy, drugie dania, jest też deser do podania!

Smacznego!